Spotmarket-appen er relanceret – download nu i App Store eller Google Play

Nu kan du igen købe og sælge dine restpartier på farten!

Vi har netop relanceret vores app – den er nu fuldstændig up to date med vores desktop-version.
Ud over at designet er blevet moderniseret og hastigheden skruet op, så har den nye Spotmarket app også en række nye samt forbedrede funktioner med sig.

Kurv

Det er nu muligt som køber at handle flere partier og endda fra forskellige leverandører på en og samme tid. Når ordren bestilles, deles leverandørerne op på hver deres ordreseddel. Nemmere bliver det ikke.

Modbud

Funktionen eksisterede også på den gamle app, men processen er optimeret og gjort nemmere at forstå for begge parter. Find den vare du ønsker at byde på og afvent sælgers svar. Modbudsfunktionen var før ”gemt” lidt af vejen. Hvor den nu er at finde i topbaren – så er det altid nemt at holde øje med de igangværende forhandlinger.

Katalog

En væsentlig forskel fra tidligere er at kataloget fremstår minimalistisk og enkelt. De enkelte data omkring produkterne er tydeligt fremvist. Tryk på produktet for at se specifik info vedr. indholdet af minimumskøbet.

Mine ordre / Mine salg

Har du mistet dit fakturagrundlag? Frygt ej, det kan du nemt finde igen!
Ved at gå ind under ens personlige indstillinger i appen, får man nemt adgang til ens historik, hvor fakturagrundlaget kan downloades i PDF.

Notifikationer

Er du typen der vil have alt på en gang eller løbende? Det kan du faktisk selv bestemme nu.
Når der bliver oprettet et nyt produkt, kan det være rart at vide det først. Andre vil hellere have en lang liste med produkter på bestemte tidspunkter. Andre vil helst ikke modtage noget.
Gå ind under dine personlige indstillinger og vælg ”Notifikationer” – her kan du opsætte det efter dine behov, samt vælge hvilke varegrupper du ønsker at modtage notifikationer fra.

Download den nye Spotmarket app hos din app-udbyder

Så har du altid Spotmarket tæt ved hånden når du er på farten!

Scroll to Top