Coop Spotmarket
– Hvor der handles –

Coop-Spotmarket er opstået gennem et ønske om at lette handlen med ikke-traditionelle varer, som test- og sæsonvarer og datokritiske produkter.

Vi arbejder sammen med en lang række leverandører, grossister og distributører indenfor food og non-food afdelinger. Vi har et stort netværk af købere inden for Coops butiksnet, som dagligt anvender Coop-Spotmarket til bestilling af mange forskellige partivarer.

De gode tilbud fra Coop-Spotmarket bruges af mange butikker til at lave spot- og ja-tak-tilbud i deres respektive butikker og på Facebook, med stor succes. Det viser glimrende hvordan vores platform skal ses som et effektivt supplement til den daglige drift.

Coop-Spotmarket er et lukket B2B-netværk, der giver vores leverandører og Coop-butikker muligheden for at skrive med hinanden og byde på tilbud, online.

Coop-Spotmarkets digitale markedsplads er åben 24/7 – 365 om året.

Nemt og bekvemt
Hos Coop-Spotmarket bestræber vi os på at gøre engroshandel nemt og bekvemt. Vi lægger stor vægt på en enkel og hurtig bestillingsproces gennem vores app eller hjemmeside. Vores mission er at simplificere og effektivisere direkte handel ved hjælp af moderne teknologi. Automatisering og digitalisering kan gøre handlen mere strømlinet, pålidelig og effektiv. Dette kan gavne både købere og sælgere ved at mindske risici, spare tid og ressourcer samt skabe et mere gunstigt handelsmiljø.

Kampen mod spild
Coop-Spotmarket hjælper med at minimere ressourcespild både i form af varer der ikke skal smides ud og i form af spildt arbejdskraft. Udover at danne platform for det gode købmandsskab, bidrager vi i kampen mod reccoursespild for din virksomheds og fremtidens skyld. 

Handel for fremtiden
Vi stræber efter at etablere os som den primære handelspartner for både Coops butikker og leverandører. Vi stræber efter at positionere os som den førende handelsplatform ved hjælp af nyskabende teknologier og brugervenlige løsninger, der skaber enestående værdi for vores samarbejdspartnere.

Mission

Vores mission er at afbøvle og effektivisere direkte handel ved hjælp af moderne teknologi. Samlet set handler vores mission om at udnytte moderne teknologi for at gøre direkte handel mere strømlinet, pålidelig og effektiv. Dette kan gavne både købere og sælgere ved at mindske risici, spare tid og ressourcer samt skabe et mere gunstigt handelsmiljø.

Vision

Vores vision er at etablere os som den primære handelspartner for både Coops butikker og leverandører. Vi stræber efter at positionere os som den førende handelsplatform ved hjælp af nyskabende teknologier og brugervenlige løsninger, der skaber enestående værdi for vores samarbejdspartnere.

Kerneværdier

Købmandsskab – Vi værdsætter og fremmer eksemplarisk købmandskunst.
Kundepleje – Vi er altid imødekommende og til rådighed, når du kontakter os.
God tone – Vores mål er at opretholde en høj standard for kommunikation, der tilfører værdi.
Fleksibilitet – Vi prioriterer vores kunders behov og vi tilpasser os deres ønsker.
Effektivitet — Vores hold, såvel som vores løsninger, er effektive og og får mest ud af tiden og klodens knappe ressourcer.

Gudsbenådede købmænd, digitale pionerer og garvede kundeservicefolk

Vi er drevet af passion. Passion for det gode købmandskab, passion for vores kunder og en passion for at fremtiden bliver bæredygtig.

Vi er et erfarent team med mange års erfaring inden for B2B-handel, derfor kender vi til branchens udfordringer, dynamikker og spilleregler.

Vi hylder det gode købmandskab, og gør det hurtigt og nemt at gøre en god handel. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe og agere problemløsere, hvilket vi altid har gjort.

Michael Svendsen

CEO

Michael har mere end 35 års erfaring indenfor salg, markedsføring og indkøb, og er altid klar på en god snak.

Mike Borregaard

CTO

Mike er entreprenør med stort e, kender portalen indgående og er fuld af idéer til at optimere portalen.

Laura Hasselstrøm

Product Owner

Laura har fingeren på pulsen i alt, hvad der rører sig i Spotmarket – hun designer og beskriver nye funktioner.

Frederik Svendsen

Salgchef

Frederik har altid fingeren direkte på pulsen, og ved hvad der rører sig i markedet. Han er innovativ og altid behjælpelig.

Ana-Maria Borregaard

Invoicing

Ana er vores bogholder og er superskarp indenfor bogholderi, økonomi og statistik. Ana tager sig også af andre ad hoc opgaver.

Cecilie Kiel-Rasmussen

Student Assistant

Cecilie er en haj til vareoprettelser, PO-numre og faktureringsproblemer. Det er tit hende, du møder, når du ringer.

Mathias Fink

Sales & Marketing

Assistant

Mathias – også kaldet Fink – er altid klar på at fremme dit salg, og så er han efter eget udsagn kommende milliardær – i dollars.

Martin Hansen

Fullstack Developer

Martin er vores udvikler; han kender systemet bedre end nogen anden – det er nemlig ham, der har bygget det.

Mikkel Fredgaard

Design og kommunikation

Mikkel er vores kreative kraft bag design og kommunikation. Han har styr på portalen og udvikling af den.

Helle Sørensen Wille

Kundeservice

Helle ved alt om vareoprettelser, PO-numre og faktureringsproblemer. Det er tit hende, du møder, når du ringer.

Scroll to Top