Kom ind!

Med Coop-Spotmarket kan du sælge til mere end 800 butikker i både Danmark, Færøerne og Grønland.

Coop-Spotmarket er som en ny kollega der arbejder uafbrudt. Både på at vise dine varer, tage mod bud, og selvfølgelig afslutte handler. 

Kom ind i Coop-Spotmarket og kom i gang allerede i dag.


Spar penge

Coop-Sportmarket er som en ekstra sælger der kun tager 3,95% i salgssalær, og kan arbejde i døgndrift.Reducer spild

Bidrag til en bedre ressourceudnyttelse, minimer dit miljøaftryk og opnå en sundere forretning ved at udnytte potentialet i dine restpartier og sæsonvarer.

Kundeservice og platform

Med Coop-Spotmarket får du et brugervenligt værktøj til at afsætte dine varer. Desuden hjælper vi med vareoprettelser og indkrævning af PO-numre.

Spar tid

Coop-Spotmarket har en kæmpe rækkevidde med markedsføring gennem både Coops og vores egne medier. På den måde bliver mange forbrugere let eksponeret for dine varer. 

Altid åbent

Coop-Spotmarket er åben 24/7 – 365 dage om året. Og brugerne tilgår den morgen, middag og aften. Det vil sige, at du også kan sælge, når du holder fri!

 

Konsulent-funktion og netværk

Dine konsulenter har mulighed for at gennemføre ordrer på vegne af butikker mens de står derinde, eksempelvis med uddeleren. Du kan derfor give dine konsulenter et digitalt ordreoptagelsesværktøj, når de besøger alle Coops butikker.

Spar penge

Optimer brugen af dine ressourcer og effektiviser dit salg til Coop med en ekstra medarbejder, der arbejder 24 timer i døgnet, og som kun tager 3,95% i salgssalær.

Reducer spild

Bidrag til en bedre ressourceudnyttelse og opnå en sundere forretning ved at udnytte potentialet i dine restpartier og sæsonvarer.

Kundeservice og platform

Med Coop-Spotmarket får du et brugervenligt værktøj til at afsætte dine varer samtidig med, at vi hjælper med vareoprettelser og indkrævning af PO-numre.

Spar tid

Coop-Spotmarket har en kæmpe rækkevidde med markedsføring via både egne og Coops medier, så du rammer så mange kunder på én gang som muligt.

Altid åbent

Coop-Spotmarket er åben 24/7 – 365 dage om året. Og brugerne tilgår den morgen, middag og aften. Det vil sige, at du også kan sælge, når du holder fri!

Konsulentfunktion og netværk

Konsulenter har mulighed for at gennemføre ordrer på vegne af butikker, mens de står med ham. Det vil sige, at du kan give dine konsulenter et digitalt ordreoptagelsesværktøj, når de ligger og kører land og rige rundt.

1

Opret dig som leverandør

2

Opret spændende tilbud

3

Modtag ordrer og modbud

4

Send og fakturarer butikken

Hvad dækker salgssalæret?

Dét får du for 3,95%

På Coop-Spotmarket får du en handelsplatform, hvor brugerne har adgang til at handle når som helst, hvor som helst. Coop-Spotmarket er altid åben.

Vi sørger for den rette service til dig og dine kunder. Coop-Spotmarket afbøvler salget og hjælper med at få handlerne i hus, både for dig og køber. 

Som en del af vores platform får du en konstant dialog med markedet, som hjælper med at identificere forretningsmuligheder, sæsonvarer og nye produkttrends.

Vores app gør det nemt og hurtigt at have med på farten samt at tilgå de mange spændende varer

Michael Svendsen

Direktør ved Coop-Spotmarket

Play Video
Scroll to Top