Som leverandør på Coop-Spotmarket har du muligheden for at sælge til over 700 Coop-butikker på tværs af Danmark, Færøerne og Grønland

Gør som dine kolleger, og få en konsulent, der arbejder for dig 24/7 365 dage om året

Spar penge

Effiktiviser dit salg til Coop med en ekstra medarbejder, der arbejder 24 timer i døgnet, som kun tager 3,95% i salgssalær.

Platformen

Med Coop-Spotmarket får du et brugervenligt værktøj til at afsætte dine varer samtidig med, at vi hjælper med vareoprettelser og indkrævning af PO-numre.

Stort netværk

Du får direkte adgang til at sælge dine varer til samtlige Coop-butikker i hhv. Danmark, Grønland og Færøerne. 

Reducér spild

Bidrag til en bedre ressourceudnyttelse og opnå en sundere forretning ved at udnytte potentialet i dine restpartier og sæsonvarer.

Spar tid

Coop-Spotmarket har en kæmpe rækkevidde med markedsføring via både egne og Coops medier, så du rammer så mange kunder på én gang som muligt.

Altid åbent

Coop-Spotmarket er åben 24/7 – 365 dage om året. Det vil sige, at du også kan sælge, når du holder fri!

  Som leverandør kan du gratis oprette dine produkter på markedspladsen. Du betaler et salgssalær for de partier der bliver solgt, og sælger du ikke noget, koster det dig ingenting.

  Coop-Spotmarket er opbygget så du nemt og enkelt kan oprette annoncer og kampagner på dine varer. Du bestemmer selv din pris, minimumskøb og øvrige betingelser.

  Hvis en butik fremsender et modbud på en af dine varer har du mulighed for at acceptere, modbyde eller afvise buddet. Når handlen er på plads modtager du straks et fakturagrundlag fra os.

  Pak og afsend varerne fra dit lager direkte til kunden. Du fakturerer butikken direkte.

Hvad dækker salgssalæret?

Dét får du for 3,95%

  • En handelsplatform, hvor køberne har adgang til at handle når som helst og hvor som helst. Coop-Spotmarket er åben 24/7.
  • Den rette kundeservice til dine kunder. Coop-Spotmarket afbøvler salget for dig og hjælper med at få handlerne i hus.
  • Konstant dialog med markedet og hjælper med at identificere forretningsmuligheder, sæsonvarer og nye produkttrends.
  • Eminent kundeservice, der sætter en dyd i at hjælpe dig, hvad end det handler om at få lukket en handel, indhentet PO-numre, oprettet en vare eller noget helt fjerde.