GS1 på Spotmarket.dk – Det er nu endnu hurtigere at oprette partier på Spotmarket

Gør det lettere og hurtigere at sælge dine restpartier

Vi lever i en tid, hvor vi alle har travlt og har mange ting at se til. Derfor er det kærkomment, når der findes løsninger, som kan lette processer og spare tid. Som noget helt nyt er det nu muligt, for dig som leverandør, at lave en opkobling mellem GS1 Trade Sync og Spotmarket.dk. Dette gør det endnu nemmere at afdisponere restpartier samt overskuds- eller datovarer.

Forbedr kvaliteten af dine produkt-informationer

Vi er alle bevidste om, at gode produktinformationer er essentielle for at få produkterne på hylderne. Ved at forbinde dine produktinformationer til GS1, sikrer du, at indkøberne modtager korrekte produkt stamdata, i form af f.eks. billeder, ingredienslister eller generel vareinformation. Denne mulighed gør det lettere at oprette varer på Spotmarket.dk og gavner både dig og køberen. Du undgår i sidste ende at miste salg eller spilde tid og køberen får mulighed for f.eks. at lave fede Ja-tak tilbud på de sociale medier, baseret på korrekt produktinformation.

 

Hvordan?


Når du logger ind på Spotmarket.dk finder du på den øverste menu en kategori, der hedder ”GS1”. Når du trykker på denne, finder du en guide samt et link, hvor du kan udfylde de nødvendige informationer. Herefter skal GS1 godkende de indtastede oplysninger og kort tid efter henter Spotmarket dine informationer og sørger dermed for en sikker og mere effektiv forsyningskæde.

Hos Spotmarket.dk ønsker vi at gøre det endnu nemmere at være med til at mindske madspild!

Hvis du har spørgsmål til opkoblingen mellem GS1 og Spotmarket.dk er du velkommen til at kontakte kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe på tlf.: +45 70 284 284 eller info@spotmarket.dk.

Scroll to Top