Coop x Spotmarket release – autogenerering af PO-numre. Nu er det meget lettere!

Det er med stor stolthed, glæde og måske ligefrem eufori, at vi nu kan meddele, at Coop og Spotmarket pr. d. 1. maj sammen står klar med den til dato største og vildeste opdatering af Coop-Spotmarket markedspladsen. Rejsen har været lang, der har været bump på vejen – og mange har værnet sig med tålmod og bidt i sure æbler undervejs. Men nu er vi her. Vi er klar!

Coop og Spotmarket har siden 2019 dannet partnerskab, og vi kan skrive flere bøger om samarbejdet. Nu kan vi give os i kast med den næste i rækken. Vi kan nemlig løfte sløret for at alting bliver meget nemmere, og vi mener meget nemmere. Ikke for én part, nej, for alle parter. Både for butikker, leverandører og konsulenter.

Pr. d. 1. maj 2024, er vi live! Vi er live med autogenerering af PO-numre; en ting der, siden SAP blev rullet ind, har været højt oppe på manges ønskelister. Det har krævet involvering og udvikling fra begge parter, og nu er vi der altså.  

Den 1. maj er på mange måder en perfekt dato at være i luften med Coop-Spotmarket 2.0; det er Arbejdernes internationale kampdag, og så er det jubilæumsmåneden for Coop og Spotmarkets nu 5-årige partnerskab.

Hvordan fungerer det i praksis?
Rent praktisk er der lavet en integration mellem Spotmarkets og Coops systemer, der muliggør det at sende og modtage data mellem hinanden. Konkret betyder det, at ordrer gennemføres på Coop-Spotmarket, hvorefter Spotmarket sender al ordreinformation til SAP, hvor der genereres en ordre og dermed et PO-nummer. PO-nummeret leverer SAP til Spotmarket, der så kan påføre PO-nummer på ordren og sende en ordrebekræftelse på de bekræftede ordrelinjer.

Vi har selvfølgelig taget højde for, at der kan opstå problemer med varer i ordreoprettelsesprocessen. I tilfælde heraf fjerner vi eventuelle fejlede ordrelinjer fra ordren, så den ”raske” del af ordren kan behandles hurtigst muligt. Alle parter bliver orienteret herom, hvor efter Coop og Spotmarket har en fælles opgave i hurtigst muligt få håndteret fejlbehæftede varer, så de kan sælges og købes uden problemer fremadrettet.

En lang  og spændende rejse
Indtil videre har det været en lang og spændende rejse, men det er en rejse, der slet ikke er slut. Fremtiden byder på yderligere integrationer Spotmarket og Coop imellem, så vi kan blive endnu mere effektive, og gøre handel mellem Coops leverandører og butikker smidig og nem at håndtere.

Det er helt sikkert ikke sidste gang, at Spotmarket og Coop laver noget sammen, og vi kan ikke vente med at komme i gang med det næste.

Tak! Vi vil gerne lige rette en tak til alle vores butikker, leverandører og konsulenter, der har været tålmodige. Vi ved, at det har været frustrerende til tider, men vi håber og tror på, at denne opdatering vil give jer alle sammen tid til at fokusere på det, I er allerbedst til.

Der hersker ingen tvivl om, at dét der fylder rigtig meget i denne release, er autogenereringen af PO-numre, men faktisk indbefatter den flere ting, og dem kan du læse meget mere om lige her.

Scroll to Top