Menu

Praktikant til salg og markedsføring hos Spotmarket A/S

Job i Aarhus
28 okt, 2021

Vil du med på en rejse i en virksomhed i vækst, hvor der ikke er langt fra tanke til handling og hvor du hver dag kan se effekten af dit arbejde?

Hos Spotmarket A/S søger vi en praktikant med interesse for e-commerce, markedsføring og god kundeservice, der har lyst til at udvikle sine kompetencer med en masse hands-on erfaring.

Du får en unik mulighed for at være med til at opbygge virksomheden og sørge for vores fortsatte succes! Vær også med til at sætte dit præg på vores andre virksomheder, der er i pipeline.

Du skal bl.a.: 

  • Samarbejde med og opbygge kontakten til store mærkevareleverandører som Toms, Carletti, Rynkeby, Unilever, F&H, Sirius m.fl.
  • Have telefonisk og skriftlig kontakt med vores samarbejdspartnere og kunder.
  • Koordinere marketingaktiviteter og udarbejde salgsfremmende markedsføringsmaterialer.
  • Analysere vores resultater og være med til at optimere på dem.
  • Udvikle på vores koncepter og videreudvikle vores portaler og app.

Om dig:
Vi leder efter en detaljeorienteret og serviceminded praktikant, der kan lide at snakke med kunder, elsker at have mange bolde i luften og som brænder for at udvikle sig inden for salg og markedsføring. Du skal kunne lide at have ansvar for dine egne opgaver, og vi forventer, at du bidrager med dine gode ideer i vores uformelle arbejdsmiljø.

På vores online B2B markedsplads formidler vi lige nu salg fra leverandører til Coops butikker (indenfor food såvel som non-food), og det vil derfor være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med kundeservice og detailhandel. Vi har derudover også i løbet af 2021 bevæget os ind på foodservice-området, så hvis du kender til restaurations- hotel- og cateringbranchen, vil det også være en fordel – men ikke et krav.

Arbejdsforholdet:
Stillingen er 37 timer om ugen og vi forestiller os, at du er her i 4-6 mdr. Praktikforløbet er ulønnet. Til gengæld får du gratis frokost, løbende sparring og læring fra dine kolleger og en stor mulighed for at tage ejerskab over dine opgaver. Vi vil se dig som en del af holdet på lige fod med andre ansatte og praktikforløbet kan føre til et studiejob eller en fast stilling.

Din arbejdsplads vil være i Aarhus på Oddervej 202, 8270 Højbjerg. Busser går direkte fra Aarhus Hovedbanegård. Lyder alt dette som noget for dig? Så send en ansøgning hurtigst muligt på: svendsen@spotmarket.dk

Vi holder samtaler løbende.
Ønsket opstart: August 2022.
Hvis du har nogle spørgsmål, kan du kontakte Michael på telefon 70 284 284.

Opret en gratis profil nu

Vores samabejdspartnere