Menu

Mediegrafiker eller multimediedesigner til Spotmarket A/S

24 feb, 2021

Kunne du tænke dig at sætte dit præg på en virksomhed i vækst, hvor der ikke er langt fra tanke til handling og hvor du kan være med til at påvirke vores digitale og visuelle udtryk?

Hos Spotmarket A/S udvikler vi hele tiden vores digitale markedsplads og den digitale brugeroplevelse. Vi er en købmandsforretning, der har fokus på den gode handel og fingeren på pulsen. Hos os får du en unik mulighed for at være med til at opbygge vores digitale univers. I 2021 starter vi to andre virksomheder op, som du også skal være med til at forme.

Dine opgaver:

Vi vil sammen finde de opgaver, der passer til dine kompetencer, dine ønsker for videreudvikling og vores behov. Selv forestiller vi os, at det kunne være inden for:

  • Grafisk design til hjemmesider (bannere, ikoner, billedopsætning, indholdsproduktion m.m.)
  • Flyers og videoguides
  • Opgradering af nyhedsbreve og præsentationsmateriale m.m.

Om dig:

Vi leder efter en engageret og selvstændig praktikant med evner inden for grafisk design, multimediedesign og/eller videoproduktion, der kan hjælpe os med at stå endnu stærkere i vores udtryk, så vi efterlader et godt indtryk hos vores brugere og kunder.

Du har forhåbentlig god erfaring med flere programmer i Adobe-pakken (InDesign, Illustrator, Photoshop etc.) og du kan lide at sætte dig ind i nyt stof og vende det til kreative outputs. Vi er et lille og dynamisk team, der forventer, at du bidrager med dine gode ideer i vores uformelle arbejdsmiljø.

Arbejdsforholdet:

Stillingen er 37 timer om ugen og vi forestiller os at du er her i 4-6 mdr. Praktikforløbet er ulønnet. Til gengæld får du gratis frokost, løbende sparring og læring fra dine kolleger og en stor mulighed for at tage ejerskab over dine opgaver. Vi vil se dig som en del af holdet på lige fod med andre ansatte og praktikforløbet kan føre til et studiejob eller en fast stilling.

Din arbejdsplads vil være i Aarhus på Oddervej 202, 8270 Højbjerg. Busser går direkte fra Aarhus Hovedbanegård.

Lyder alt dette som noget for dig? Så send en ansøgning hurtigst muligt på: cok@spotmarket.dk

Vi holder samtaler løbende.

Ønsket opstart: Sommeren 2021.

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du kontakte Christine på telefon 70 284 284.

Opret en gratis profil nu

Vores samabejdspartnere