Menu

Marketingspraktikant med interesse for sociale medier og kommunikation

10 maj, 2019

Drømmer du om at arbejde med marketing? Brænder du for at lære mere om online handel med og mellem danske virksomheder? Kan du lide at snakke med kunder og er du hurtig på tasterne? Så kan det være dig, der bliver vores nye praktikant fra august til december 2019.

Spotmarket er en online, lukket B2B markedsplads, som formidler handler mellem leverandører og indkøbere inden for dagligvarebranchen. Vi hjælper leverandører med at få afsat deres restpartier, evt. ledige kapacitet eller få kontakt til nye kunder (food og non-food) og vi hjælper indkøberne fra Coops butikker med at få et hurtigt overblik over mange gode tilbud, og med få klik at kunne købe et vareparti. Kort sagt sørger Spotmarket for at begge parter gør en god handel, og undgår i samme omgang jævnligt madspild.

Vi udvider løbende vores sortiment, leverandører og vores kundekreds og vi har brug for dig på vores hold til at hjælpe os med at få yderligere succes.

Hvad skal du lave?

Vi søger en struktureret og velformuleret praktikant, som hurtigt kan sætte sig ind i vores koncept og promovere det via nyhedsbreve og sociale medier. Du må meget gerne have kreative idéer og være tilpas med at snakke i telefon. Vi giver dig selvfølgelig en grundig oplæring, før vi slipper dig løs på egen hånd – vi er nemlig rigtig gode til kundeservice!

Som praktikant hos Spotmarket vil du få en stor berøringsflade. Du vil blive en del af både marketings-, salgs- og kundeserviceteamet. Du kommer til at fungere som marketingkoordinator og kundeservicemedarbejder med et twist af sælger.

Dine opgaver bliver bl.a. følgende:

• Udvælgelse af produkter, opsætning og udsendelse af nyhedsbreve
• Dataanalyse af vores resultater på sociale medier – og optimering
• Oprettelse og genoprettelse af vareannoncer
• Ansvarlig for vores sociale medier (FB + LinkedIn)
• Udsendelse af personlige mails til vores kunder
• Kundeservice på portalen
• Vedligeholdelse af kundeportefølje
• Opdatering af kundernes profiler, introduktion til portalen, oprettelse af varer
• Diverse ad hoc-opgaver

Hvordan fungerer Spotmarket til daglig?

Vi har et uformelt arbejdsmiljø, er åbne over for hinandens idéer og sparrer løbende i teamet. Vi vil altid gerne høre din mening om tingene, og vi forventer at du bidrager, når du får gode idéer. Vi er en ung virksomhed med store ambitioner og vi er et lille team, som arbejder tæt sammen.

Vi bor på Oddervej 202, 8270 Højbjerg, ikke langt fra Erhvervsakademiet.

Skal du være en del af Spotmarket-familien? Så send os en ansøgning og fortæl, hvorfor vi skal have netop dig til samtale. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt CEO Michael Svendsen, tlf: 20277057, mail: svendsen@spotmarket.dk

Opret en gratis profil nu

Vores samabejdspartnere